Mitt konto
Allt om hur man registrerar sig, fördelarna, hur man uppdaterar information och återställer lösenord
Hur skapar jag mitt konto? Vad är fördelarna?
Hur skapar jag mitt konto? Vad är fördelarna?
Att ha ett konto på Care to Beauty webbplats ger många fördelar som gör din shoppingupplevelse enklare.
I detta utrymme får du tillgång till din historik som kund som kan konsulteras när som helst.
Du kan också hantera dina uppgifter, registrera adresser och annan information som är viktig för att genomföra ett köp.

Observera att Care to Beauty webbplats också tillåter dig att köpa via gästköpfunktionen. I denna inköpsmodalitet begärs endast de väsentliga uppgifterna för att kunna göra din beställning. När köpprocessen är klar kommer du att erbjudas möjligheten att registrera dig som användare eller fortsätta som oregistrerad användare. Vi varnar dock för att det inte går att koppla köp gjorda som gäst till ett konto som skapas senare.

• Hur man skapar ett konto

I det övre högra hörnet på varje sida på Care to Beauty webbplatsen hittar du ett område dedikerat till "Konto", där du kan registrera dig.
1 - Klicka på "Konto"
2 - Om du vill skapa ditt konto, fyll bara i formuläret med dina uppgifter i fältet "Registrera". När alla uppgifter är ifyllda klickar du bara på "Skicka".

• Så här kommer du åt mitt konto:

För att komma åt ditt konto klickar du bara på knappen "Konto" som finns i det övre högra hörnet av webbplatsen eller på knappen "Logga in".
Från kontosammanfattningen har du möjlighet att se en sammanfattning av din aktivitet och att uppdatera din kontoinformation.

• Lösenordsåterställning:

Du kan ändra och återställa ditt lösenord när som helst genom att gå till din inloggningssida och klicka på "Glömt ditt lösenord?".
Sedan:
- Ange din e-postadress som är kopplad till Care to Beauty kontot och klicka på "skicka".
- Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för lösenordsåterställning i din brevlåda eller skräppost. Klicka på den länken och ange ett nytt lösenord. Genom att följa dessa steg kommer inloggningen att göras automatiskt.
Du kan också ändra ditt lösenord när som helst genom att logga in på ditt konto och klicka på "Kontoinformation".

• Mina adresser:

Genom att ha ett konto skapat på vår hemsida har du möjlighet att ha sparat alla adresser för leverans eller fakturering du vill ha, utan att behöva fylla i detta fält varje gång du gör en ny beställning.
Du kan när som helst ta bort någon av adresserna eller ändra deras data.

• Betalningsmetoder:

Som registrerad kund kan du också få information om dina kredit- eller betalkort registrerade, så att du inte behöver lägga till uppgifterna igen när du gör dina beställningar.
Vi säkerställer att data på ditt kort eller dina kort är skyddade med PCI DSS v3.2 säkerhetsstandarder.

• Mina beställningar:

I ditt kundutrymme har du tillgång till alla tidigare beställningar och du kan fortfarande beställa igen genom att klicka på "beställ om". Du kan även se alla produkter som beställts i alla köp gjorda hos Care to Beauty , utan att behöva gå in på sidan för varje produkt individuellt.
Du kan också direkt komma åt deras spårning samt all information om leveransdatum, spårningsnummer och fakturor.

• önskelista:

Du kan också skapa din favoritlista och göra shoppingen enklare i framtiden.

• Födelsedagsrabatt:

När du skapar ett konto med dina födelsedagsuppgifter på Care to Beauty webbplatsen erbjuder vi också en överraskning för att fira detta datum.

• Nyhetsbrev:

När du fyller i dina uppgifter för kontoskapandet får du automatiskt våra nyhetsbrev där du kommer att informeras om alla kampanjer, lanseringar och erbjudanden som vi inte får missa regelbundet.
Du kan dock när som helst säga att du inte vill få fler nyhetsbrev genom att klicka på "avsluta prenumeration".
Exklusiva kampanjer: När du är registrerad kund kan du även komma åt exklusiva kampanjer.

Hur återställer jag mitt lösenord?
Hur återställer jag mitt lösenord?
Du kan ändra och återställa ditt lösenord när som helst genom att gå till din inloggningssida och klicka på "Glömt ditt lösenord?".

Sedan:
- Ange din e-postadress som är kopplad till Care to Beauty-kontot och klicka på "skicka".
- Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för lösenordsåterställning i din brevlåda eller skräppost. Klicka på den länken och ange ett nytt lösenord. Genom att följa dessa steg kommer inloggningen att göras automatiskt.

Du kan också ändra ditt lösenord när som helst genom att logga in på ditt konto och klicka på "Kontoinformation".
Hur använder jag min rabattkod?
Hur använder jag min rabattkod?
Om du har en använder du den vid utcheckningen, när du har din shoppingväska med de produkter som behövs och du klickar på "fortsätt" att kolla in".

Vid utcheckningen, under betalningsrutan, ange rabattkoden och klicka på "applicera kupong". Din rabatt kommer att läggas till din beställning.
Vi föreslår att du "kopierar" och "klistrar in" koden som skickas via e-post i detta fält.

Vänligen notera:
Du kan endast använda rabattkoden 1 gång och 1 kod per beställning.
Rabattkoderna kanske inte ackumuleras med vissa kampanjer som sker vid tidpunkten för ditt köp, t.ex. Black Friday
Kontrollera villkoren och utgångsdatumet för din rabattkod.

Hur uppdaterar man vissa data?
Hur uppdaterar man vissa data?
Du kan hantera dina data, registrera adresser och annan information som kommer åt ditt konto:

Lösenord:

Du kan ändra ditt lösenord när som helst genom att logga in på ditt konto och klicka på "Kontoinformation".

Mina adresser:

Du kan när som helst ta bort någon av adresserna eller ändra deras data.

Betalningsmetoder:

du kan uppdatera informationen relaterad till dina registrerade kredit- eller betalkort, så att du inte behöver lägga till uppgifterna igen när du gör dina beställningar.
Vi säkerställer att data på ditt kort eller dina kort är skyddade med PCI DSS v3.2 säkerhetsstandarder.

önskelista:

Du kan skapa och ändra din favoritlista och göra shoppingen enklare i framtiden.