Hoe kan ik mijn wachtwoord herstellen?
U kunt uw wachtwoord op elk moment wijzigen en opnieuw instellen door naar uw inlogpagina te gaan en op "Wachtwoord vergeten?" te klikken.

Dan:
- Voer uw e-mailadres in dat is gekoppeld aan het Care to Beauty-account en klik op "verzenden".
- U ontvangt een e-mail met een wachtwoordherstellink in uw mailbox of spam. Klik op die link en stel een nieuw wachtwoord in. Door deze stappen te volgen, wordt het inloggen automatisch gedaan.

U kunt uw wachtwoord ook op elk moment wijzigen door in te loggen op uw account en op "Accountgegevens" te klikken.