Mijn rekening
Alles over het registreren, de voordelen, het bijwerken van informatie en het herstellen van het wachtwoord
Hoe maak ik mijn account aan? Wat zijn de voordelen?
Hoe maak ik mijn account aan? Wat zijn de voordelen?
Het hebben van een account op de Care to Beauty brengt tal van voordelen met zich mee die uw winkelervaring eenvoudiger maken.
In deze ruimte heeft u toegang tot uw geschiedenis als klant die op elk moment kan worden geraadpleegd.
Ook kunt u uw gegevens beheren, adressen vastleggen en andere informatie die van belang is voor het afronden van een aankoop.

Houd er rekening mee dat u Care to Beauty ook kunt kopen via de gastaankoopfunctie. Bij deze aankoopmodaliteit worden enkel de essentiële gegevens gevraagd om uw bestelling te kunnen plaatsen. Zodra het aankoopproces is voltooid, krijgt u de mogelijkheid om u te registreren als gebruiker of om door te gaan als niet-geregistreerde gebruiker. We waarschuwen je echter dat het niet mogelijk is om aankopen die je als gast hebt gedaan te koppelen aan een account dat later wordt aangemaakt.

• Een account aanmaken

In de rechterbovenhoek van elke pagina van de Care to Beauty website vindt u een gedeelte gewijd aan "Account", waar u zich kunt registreren.
1 - Klik op "Account"
2 - Als u uw account wilt aanmaken, vult u het formulier in met uw gegevens in het veld "Registreren". Wanneer alle gegevens zijn ingevuld, klikt u op "Verzenden".

• Hoe krijg ik toegang tot mijn account:

Om toegang te krijgen tot uw account, klikt u op de knop "Account" in de rechterbovenhoek van de website of op de knop "Inloggen".
Vanuit het Accountoverzicht heeft u de mogelijkheid om een overzicht van uw activiteiten te bekijken en uw accountgegevens bij te werken.

• Wachtwoordherstel:

U kunt uw wachtwoord op elk moment wijzigen en opnieuw instellen door naar uw inlogpagina te gaan en op "Wachtwoord vergeten?" te klikken.
Dan:
- Voer uw e-mailadres in dat is gekoppeld aan het Care to Beauty account en klik op "verzenden".
- U ontvangt een e-mail met een wachtwoordherstellink in uw mailbox of spam. Klik op die link en stel een nieuw wachtwoord in. Door deze stappen te volgen, wordt het inloggen automatisch gedaan.
U kunt uw wachtwoord ook op elk moment wijzigen door in te loggen op uw account en op "Accountgegevens" te klikken.

• Mijn adressen:

Door een account aan te maken op onze website, heeft u de mogelijkheid om alle adressen voor levering of facturering die u wenst op te slaan, zonder dat u dit veld telkens hoeft in te vullen wanneer u een nieuwe bestelling plaatst.
U kunt op elk moment een van de adressen verwijderen of hun gegevens wijzigen.

• Betaalmethoden:

Als geregistreerde klant kunt u ook de informatie met betrekking tot uw creditcards of betaalpassen laten registreren, zodat u bij het plaatsen van uw bestellingen de gegevens niet opnieuw hoeft toe te voegen.
Wij zorgen ervoor dat de gegevens op uw kaart(en) worden beschermd met behulp van PCI DSS v3.2 beveiligingsstandaarden.

• Mijn bestellingen:

In uw klantenruimte heeft u toegang tot alle eerdere bestellingen en kunt u nog steeds opnieuw bestellen door op "opnieuw bestellen" te klikken. U kunt ook alle producten zien die zijn besteld bij alle aankopen die bij Care to Beauty , zonder dat u voor elk product afzonderlijk naar de pagina hoeft te gaan.
U hebt ook rechtstreeks toegang tot hun tracking, evenals alle details over leveringsdata, trackingnummer en facturen.

• Verlanglijst:

U kunt ook uw lijst met favorieten maken en winkelen in de toekomst gemakkelijker maken.

• Verjaardagskorting:

Bij het aanmaken van een account met je verjaardagsgegevens op de Care to Beauty bieden we ook een verrassing aan om deze datum te vieren.

• Nieuwsbrief:

Bij het invullen van uw gegevens voor het aanmaken van een account, ontvangt u automatisch onze nieuwsbrieven waarin u op de hoogte wordt gehouden van alle acties, lanceringen en niet te missen aanbiedingen die we regelmatig hebben.
U kunt echter op elk moment aangeven dat u geen nieuwsbrieven meer wilt ontvangen door op “uitschrijven” te klikken.
Exclusieve campagnes: als je een geregistreerde klant bent, heb je ook toegang tot exclusieve campagnes.

Hoe kan ik mijn wachtwoord herstellen?
Hoe kan ik mijn wachtwoord herstellen?
U kunt uw wachtwoord op elk moment wijzigen en opnieuw instellen door naar uw inlogpagina te gaan en op "Wachtwoord vergeten?" te klikken.

Dan:
- Voer uw e-mailadres in dat is gekoppeld aan het Care to Beauty-account en klik op "verzenden".
- U ontvangt een e-mail met een wachtwoordherstellink in uw mailbox of spam. Klik op die link en stel een nieuw wachtwoord in. Door deze stappen te volgen, wordt het inloggen automatisch gedaan.

U kunt uw wachtwoord ook op elk moment wijzigen door in te loggen op uw account en op "Accountgegevens" te klikken.
Hoe pas ik mijn kortingscode toe?
Hoe pas ik mijn kortingscode toe?
Als je een hebt, pas je deze toe op het moment van afrekenen, wanneer je je winkelmandje met de benodigde producten hebt en je klikt op "doorgaan uitchecken".

Bij het afrekenen, onder het betaalvak, vul je de kortingscode in en klik je op "kortingsbon toepassen". Uw korting wordt toegevoegd aan uw bestelling.
We raden u aan de code die per e-mail in dit veld is verzonden, te "kopiëren" en "plakken".

Houd er rekening mee dat:
Je kunt de kortingscode maar 1 keer gebruiken en 1 code per bestelling.
De kortingscodes stapelen zich mogelijk niet op bij sommige campagnes die plaatsvinden op het moment van uw aankoop, bijvoorbeeld: Black Friday
Controleer de voorwaarden en de vervaldatum van je kortingscode.

Hoe sommige gegevens bijwerken?
Hoe sommige gegevens bijwerken?
U kunt uw gegevens beheren, adressen vastleggen en andere informatie die toegang heeft tot uw account:

Wachtwoord:

U kunt uw wachtwoord op elk moment wijzigen door in te loggen op uw account en op "Accountgegevens" te klikken.

Mijn adressen:

U kunt op elk moment een van de adressen verwijderen of hun gegevens wijzigen.

Betaalmethoden:

u kunt de informatie met betrekking tot uw geregistreerde creditcards of betaalpassen bijwerken, zodat u bij het plaatsen van uw bestellingen de gegevens niet opnieuw hoeft toe te voegen.
Wij zorgen ervoor dat de gegevens op uw kaart(en) worden beschermd met behulp van PCI DSS v3.2 beveiligingsstandaarden.

Verlanglijst:

U kunt uw lijst met favorieten maken en wijzigen en winkelen in de toekomst gemakkelijker maken.