Hur återställer jag mitt lösenord?
Du kan ändra och återställa ditt lösenord när som helst genom att gå till din inloggningssida och klicka på "Glömt ditt lösenord?".

Sedan:
- Ange din e-postadress som är kopplad till Care to Beauty-kontot och klicka på "skicka".
- Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för lösenordsåterställning i din brevlåda eller skräppost. Klicka på den länken och ange ett nytt lösenord. Genom att följa dessa steg kommer inloggningen att göras automatiskt.

Du kan också ändra ditt lösenord när som helst genom att logga in på ditt konto och klicka på "Kontoinformation".