Hur uppdaterar man vissa data?
Du kan hantera dina data, registrera adresser och annan information som kommer åt ditt konto:

Lösenord:

Du kan ändra ditt lösenord när som helst genom att logga in på ditt konto och klicka på "Kontoinformation".

Mina adresser:

Du kan när som helst ta bort någon av adresserna eller ändra deras data.

Betalningsmetoder:

du kan uppdatera informationen relaterad till dina registrerade kredit- eller betalkort, så att du inte behöver lägga till uppgifterna igen när du gör dina beställningar.
Vi säkerställer att data på ditt kort eller dina kort är skyddade med PCI DSS v3.2 säkerhetsstandarder.

önskelista:

Du kan skapa och ändra din favoritlista och göra shoppingen enklare i framtiden.