Hvor finner jeg fakturaen min?
Hvis du var logget på kontoen din på kjøpet , kan du velge "Spor mine bestillinger" på kontoen din, og i den fanen finner du alle kjøpene du har gjort hos oss, og du kan laste ned fakturaene deres.
Hvis du ikke har opprettet en konto, eller hvis du ikke logget på når du la inn bestillingen , kan du få tilgang til og laste ned fakturaen via e-postbekreftelsen for frakt.

Fakturaer for bestillinger med levering i et EU-land:
Care to Beauty med i Vat Moss (vat one stop shop).
Dette er et spesielt merverdiavgiftsregime som gjelder for digitale tjenesteleverandører som har som mål å gjøre det enklere å oppfylle skattefordeler mellom EUs medlemsland.
Den består i å belaste avgiftssatsen som praktiseres i hvert land der tjenesten selges. For eksempel, hvis butikken selger en tjeneste til en kunde i Nederland, vil fakturaen vise avgiftsbeløpet som er brukt på produktet i det landet.