Hvordan kan jeg betale for kjøpet mitt?
Care to Beauty tillater betaling med debet- eller kredittkort og med Paypal .
Vi beklager, men vi tilbyr ikke oppkrav som betalingsmåte.

Hvis du velger å betale med kredittkort , må du oppgi kortnummer, sikkerhetskode og utløpsdato for kortet ditt. Vi sikrer at dataene på kortet eller kortene dine er beskyttet ved hjelp av PCI DSS v3.2 sikkerhetsstandarder.
Du kan også velge å betale med Google Pay eller Apple Pay avhengig av enheten du bruker.
Det er noen betalingsmåter som er spesifikke for enkelte land og er bare tilgjengelige i disse landene.

Eksempler:
Belgia - Bancontact og SOFORT;
Brasil - Saldo EBANX, Débito Online og Boleto Bancário;
Colombia - PSE - Pago Seguros en Línea;
Tyskland - Giropay og SOFORT;
Nederland - iDEAL og SOFORT;
Polen - Przelewy24 (P24);
Portugal - Multibanco e MBway
Mexico - Tarjeta de Credito Mexicana og OXXO

Alle betalinger gjøres i den viste valutaen . Ved utsjekking er verdien som vises i totalen nøyaktig verdien som belastes etter at du klikker på "legg inn bestilling"