Hvordan gjenopprette passordet mitt?
Du kan endre og tilbakestille passordet ditt når som helst ved å gå til påloggingssiden din og klikke på "Glemt passordet ditt?".

Deretter:
- Skriv inn e-postadressen din knyttet til Care to Beauty-kontoen og klikk på "send".
- Du vil motta en e-post med en lenke for gjenoppretting av passord i postboksen eller spam. Klikk på den lenken og angi et nytt passord. Ved å følge disse trinnene vil innlogging gjøres automatisk.

Du kan også endre passordet ditt når som helst ved å logge på kontoen din og klikke på "Kontoinformasjon".