Min konto
Alt om hvordan du registrerer deg, fordelene, hvordan du oppdaterer informasjon og gjenoppretter passord
Hvordan oppretter jeg kontoen min? Hva er fordelene?
Hvordan oppretter jeg kontoen min? Hva er fordelene?
Å ha en konto på Care to Beauty nettstedet gir en rekke fordeler som gjør handleopplevelsen din enklere.
I denne plassen vil du ha tilgang til historikken din som kunde som kan konsulteres når som helst.
Du kan også administrere dine data, registrere adresser og annen informasjon som er viktig for å gjennomføre et kjøp.

Vær oppmerksom på at Care to Beauty nettstedet også lar deg kjøpe gjennom gjestekjøpsfunksjonen. I denne kjøpsmetoden er det kun viktige data som blir bedt om for å kunne legge inn bestillingen din. Når kjøpsprosessen er fullført, vil du bli tilbudt muligheten til å registrere deg som bruker eller fortsette som uregistrert bruker. Vi advarer deg imidlertid om at det ikke er mulig å knytte kjøp gjort som gjest til en konto som opprettes senere.

• Slik oppretter du en konto

Øverst til høyre på hver side av Care to Beauty nettstedet finner du et område dedikert til "Konto", hvor du kan registrere deg.
1 - Klikk på "Konto"
2 - Hvis du vil opprette kontoen din, fyller du bare ut skjemaet med dataene dine i feltet "Registrer deg". Når alle dataene er fylt ut, klikker du bare på "Send".

• Slik får du tilgang til kontoen min:

For å få tilgang til kontoen din klikker du bare på "Konto"-knappen i øvre høyre hjørne av nettstedet eller på "Logg inn"-knappen.
Fra kontosammendraget har du muligheten til å se et sammendrag av aktiviteten din og oppdatere kontoinformasjonen din.

• Gjenoppretting av passord:

Du kan endre og tilbakestille passordet ditt når som helst ved å gå til påloggingssiden din og klikke på "Glemt passordet ditt?".
Deretter:
- Skriv inn e-postadressen din knyttet til Care to Beauty kontoen og klikk på "send".
- Du vil motta en e-post med en lenke for gjenoppretting av passord i postboksen eller spam. Klikk på den lenken og angi et nytt passord. Ved å følge disse trinnene vil innlogging gjøres automatisk.
Du kan også endre passordet ditt når som helst ved å logge på kontoen din og klikke på "Kontoinformasjon".

• Mine adresser:

Når du har opprettet en konto på nettsiden vår, har du muligheten til å ha lagret alle adresser for levering eller fakturering du ønsker, uten å måtte fylle ut dette feltet hver gang du legger inn en ny bestilling.
Du kan når som helst fjerne hvilken som helst av adressene eller endre dataene deres.

• Betalingsmåter:

Som registrert kunde kan du også få registrert informasjonen knyttet til kreditt- eller debetkortene dine, slik at du slipper å legge til dataene på nytt når du bestiller.
Vi sikrer at dataene på kortet eller kortene dine er beskyttet ved hjelp av PCI DSS v3.2 sikkerhetsstandarder.

• Mine bestillinger:

I kundeområdet ditt har du tilgang til alle tidligere bestillinger, og du kan fortsatt bestille igjen ved å klikke på "bestill på nytt". Du kan også se alle produktene som ble bestilt i alle kjøp gjort hos Care to Beauty , uten å måtte gå inn på siden for hvert produkt individuelt.
Du kan også få direkte tilgang til sporingen deres samt alle detaljer om leveringsdatoer, sporingsnummer og fakturaer.

• Ønskeliste:

Du kan også lage din favorittliste og gjøre shopping enklere i fremtiden.

• Bursdagsrabatt:

Når du oppretter en konto med bursdagsdataene dine på nettstedet Care to Beauty , tilbyr vi også en overraskelse for å feire denne datoen.

• Nyhetsbrev:

Når du fyller ut opplysningene dine for kontoopprettelsen, vil du automatisk motta våre nyhetsbrev hvor du vil bli informert om alle kampanjer, lanseringer og tilbud som vi regelmessig har.
Du kan imidlertid når som helst si at du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev ved å klikke på "avslutt abonnement".
Eksklusive kampanjer: Når du er en registrert kunde, kan du også få tilgang til eksklusive kampanjer.

Hvordan gjenopprette passordet mitt?
Hvordan gjenopprette passordet mitt?
Du kan endre og tilbakestille passordet ditt når som helst ved å gå til påloggingssiden din og klikke på "Glemt passordet ditt?".

Deretter:
- Skriv inn e-postadressen din knyttet til Care to Beauty-kontoen og klikk på "send".
- Du vil motta en e-post med en lenke for gjenoppretting av passord i postboksen eller spam. Klikk på den lenken og angi et nytt passord. Ved å følge disse trinnene vil innlogging gjøres automatisk.

Du kan også endre passordet ditt når som helst ved å logge på kontoen din og klikke på "Kontoinformasjon".
Hvordan bruker jeg rabattkoden min?
Hvordan bruker jeg rabattkoden min?
Hvis du har en , bruker du den ved utsjekking, når du har handleposen med produktene du trenger og klikker på "fortsett" å sjekke ut".

Ved utsjekking, under betalingsboksen, skriv inn rabattkoden og klikk på "bruk kupong". Rabatten din legges til bestillingen din.
Vi foreslår at du "kopierer" og "limer inn" koden sendt på e-post i dette feltet.

Vennligst merk:
Du kan kun bruke rabattkoden 1 gang og 1 kode per bestilling.
Det kan hende at rabattkodene ikke akkumuleres med enkelte kampanjer på kjøpstidspunktet, f.eks. Black Friday
Vennligst sjekk betingelsene og utløpsdatoen for rabattkoden din.

Hvordan oppdatere noen data?
Hvordan oppdatere noen data?
Du kan administrere dataene dine, registrere adresser og annen informasjon som får tilgang til kontoen din:

Passord:

Du kan endre passordet ditt når som helst ved å logge på kontoen din og klikke på "Kontoinformasjon".

Mine adresser:

Du kan når som helst fjerne alle adressene eller endre dataene deres.

Betalingsmetoder:

du kan oppdatere informasjonen knyttet til kreditt- eller debetkortene dine, slik at du ikke trenger å legge til dataene på nytt når du bestiller.
Vi sikrer at dataene på kortet eller kortene dine er beskyttet ved hjelp av PCI DSS v3.2 sikkerhetsstandarder.

ønskeliste:

Du kan opprette og endre listen over favoritter og gjøre shopping enklere i fremtiden.