Hvordan bruker jeg rabattkoden min?
Hvis du har en , bruker du den ved utsjekking, når du har handleposen med produktene du trenger og klikker på "fortsett" å sjekke ut".

Ved utsjekking, under betalingsboksen, skriv inn rabattkoden og klikk på "bruk kupong". Rabatten din legges til bestillingen din.
Vi foreslår at du "kopierer" og "limer inn" koden sendt på e-post i dette feltet.

Vennligst merk:
Du kan kun bruke rabattkoden 1 gang og 1 kode per bestilling.
Det kan hende at rabattkodene ikke akkumuleres med enkelte kampanjer på kjøpstidspunktet, f.eks. Black Friday
Vennligst sjekk betingelsene og utløpsdatoen for rabattkoden din.