Hvordan oppdatere noen data?
Du kan administrere dataene dine, registrere adresser og annen informasjon som får tilgang til kontoen din:

Passord:

Du kan endre passordet ditt når som helst ved å logge på kontoen din og klikke på "Kontoinformasjon".

Mine adresser:

Du kan når som helst fjerne alle adressene eller endre dataene deres.

Betalingsmetoder:

du kan oppdatere informasjonen knyttet til kreditt- eller debetkortene dine, slik at du ikke trenger å legge til dataene på nytt når du bestiller.
Vi sikrer at dataene på kortet eller kortene dine er beskyttet ved hjelp av PCI DSS v3.2 sikkerhetsstandarder.

ønskeliste:

Du kan opprette og endre listen over favoritter og gjøre shopping enklere i fremtiden.