Trenger du en konto for å bestille?
Nei, du trenger ikke en konto, du kan legge inn bestillingen som gjest .

Vi inviterer deg imidlertid til å opprette en konto. På kasse-siden, under faktureringsadressevinduet, finner du også et alternativ for å opprette en konto som du kan bruke senere. Du kan også når som helst opprette en konto ved å klikke på "Konto" -knappen øverst til høyre på siden.

Hvis du har det, og du er logget inn mens du legger inn bestillingen, vil du kunne plassere bestillingen raskere, fordi all ønsket informasjon vil bli fylt ut på kassen. Takket være å ha en konto vil du kunne sjekke all kontoinformasjon, sjekke forrige bestilling (er), sjekke status for bestillingen, sporing, fakturaer og mye mer.

Husk å sørge for at du er logget inn mens du bestiller - på annen måte vises ikke bestillingen du har lagt ut mens du er logget av.